Der findes flere slags gardinvægglas | JINGWAN

Der findes flere slags gardinvægglas | JINGWAN

Nu er mange udstyret med gardinvægsglas derhjemme, men de fleste ved ikke så meget om det, så hvilke slags gardinvægsglas findes der? Kinas glasgardinvægsfabrik samler noget grundlæggende viden til at dele med dig.

 

1. Hvor mange slags gardinvægglas findes der | Alle glas gardinvæg fabrikspris | leverandør af glasgardinvæg

 

1), rammestøttetype (rammeglasgardinvæg)

Denne type er understøttet af en metalramme rundt om glaspanelet. Der er hovedsageligt to typer: åben ramme og skjult ramme. Den åbne ramme er normalt sammensat af en metalramme og er en type udsat ydre lag, mens den skjulte ramme er en metalramme skjult i dens ramme. Den bagerste, typen der ikke kan ses udefra.

2), Fuldt glas (Fuldt glas gardinvægsystem)

Denne type er sammensat af glasribbe og glaspanel. Panelet er normalt stort og skal indstilles med mekaniske sugekopper. Under konstruktionen skal der anvendes silikone-strukturforsegling, og den kan ikke røre ved andre stive materialer.

3), punktstøtte (punktunderstøttet glasgardinvæg)

Det er en type glaspanel, punktstøtteudstyr og støttestruktur. Dens støttestruktur er generelt fastgjort med glasribber, enkelt sektionsstål, stålrør, truss og trækstangskabelsystem.

4) , Enhed (Unitized glas gardinvæg)

Det er en type basisenhed, der kræver forskellige vægvægte og bærende strukturer for at lave en gardinvæg på fabrikken, og derefter installerer den på hovedstrukturen.

2. Hvad er gardinvæggen | Stålkonstruktion med glasgardinvæg

 

Det er en slags organisation, der bruges til at beskytte det ydre lag af bygningen. Det behøver ikke at være bærende. Det kan hænges op på samme måde som et gardin. Derfor kaldes det en gardinvæg. Vi kan ofte se denne slags mure i moderne store bygninger eller højhuse. Letvægtsvægge med dekorative egenskaber.

Sammenlignet med hovedstrukturen kan den bevæge sig eller deformeres uden at tage ansvar for hovedstrukturen, og dens hovedfunktion er at beskytte den ydre struktur eller at dekorere.

 

Redaktøren af ​​Jingwan Glass Curtain Wall Factory konkluderede: Ovenstående er informationen om typerne af glasgardinvægge. Fra ovenstående artikel kan vi se, at der er fire almindelige typer af glasgardinvægge. Kun når de bruges på det rigtige sted, kan de udøve deres præstationer, undgå en masse problemer, spare en masse tid og energi og håbe på at hjælpe alle.


Indlægstid: 13. september 2022