Hvad er kendetegnene ved stålkonstruktionen | JINGWAN

Hvad er kendetegnene ved stålkonstruktionen | JINGWAN

Stålkonstruktion er sammensat af stålmaterialer, er en af ​​hovedtyperne af bygningskonstruktioner. Strukturen består hovedsageligt af stålbjælker, stålsøjler, stålbøjler og andre komponenter lavet af sektioner og stålplader og vedtager sådan afstøvning og rustbeskyttelse processer som silanisering, ren manganphosphatering, tørring af vask og galvanisering. Svejse, bolte eller nitter bruges normalt til at forbinde hvert element eller komponent. På grund af sin lette vægt og enkle konstruktion bruges det i vid udstrækning i store værksteder, stadioner, superhøj- Stigende bygninger og andre felter. Stålkonstruktion er let at rustne, generelt stålkonstruktion til rust, galvaniseret eller maling og regelmæssig vedligeholdelse.

https://www.curtainwallchina.com/steel-components-jingwan-curtain-wall.html

Funktioner af stålkonstruktion:

Stålet er kendetegnet ved høj styrke, let dødvægt, god samlet stivhed og stærk deformationsmodstand, så det er især velegnet til opførelse af langspændte og superhøje og supertunge bygninger.Materialet er en ideel elastomer med god homogenitet og isotropi, der er i overensstemmelse med den grundlæggende antagelse fra generel ingeniørmekanik.Materialet har god plasticitet og sejhed, kan have stor deformation og kan bære den dynamiske belastning godt. Kort konstruktionsperiode; Dens industrialiseringsgrad er høj, kan fortsætte med mekaniseringsgraden høj specialiseringsproduktion. Stål med høj styrke skal undersøges for at forbedre flydepunktstyrken stærkt. Derudover skal nye typer sektioner, såsom H-sektioner (også kendt som brede flangesektioner) og T-formede og formede plader rulles til imødekomme behovene i langspændte strukturer og superhøje bygninger.Derudover er der intet varmebro let stålkonstruktionssystem, selve bygningen er ikke energibesparende, denne teknologi med smarte specielle forbindelser til at løse problemet med varm og kold brobygning; Lille bindingsstruktur gør kablet og vandrøret fra væggen igennem, konstruktion og dekoration er praktisk.

1. Høj materialestyrke og let vægt

Stålet har højere styrke og elastisk modul.I sammenligning med beton og træ er forholdet mellem dens densitet og flydestyrke relativt lavt, så under samme stresstilstand har stålkonstruktionen en lille sektion, let dødvægt, let at transportere og installere , velegnet til strukturen med stort span, høj højde og tungt leje.

2, stål sejhed, god plasticitet, materiale ensartethed, høj strukturel pålidelighed

Den er velegnet til bærende påvirkning og dynamisk belastning og har god seismisk ydeevne. Den indre struktur af stål er ensartet, næsten isotrop. Den faktiske arbejdsydelse for stålkonstruktion er i overensstemmelse med beregningsteorien. Så stålkonstruktionen er meget pålidelig.

3, stålkonstruktion fremstilling og installation af høj grad af mekanisering

Stålkonstruktionselementer er nemme at samle på fabrikken og på stedet. Fabriksmekaniseret fremstilling af stålkonstruktionsdeler med høj præcision, høj produktionseffektivitet, monteringshastighed på stedet, kort tidsgrænse. Stålkonstruktion er en af ​​de mest industrialiserede strukturer.

4. God tætningsevne af stålkonstruktion

Fordi den svejsede struktur kan forsegles fuldstændigt, kan den laves til højtryksbeholder med god lufttæthed og vandtæthed, stor oliepool, trykrørledning osv.

https://www.curtainwallchina.com/steel-column-jingwan-curtain-wall.html

5, stålkonstruktion varmebestandighed ikke brandmodstand

Når temperaturen er under 150 ℃, ændrer stålegenskaberne sig meget lidt. Derfor er stålkonstruktionen velegnet til den varme butik, men når overfladen af ​​strukturen udsættes for en termisk stråling på ca. 150 ℃, skal varmeisoleringspladen bruges til at beskytte det. Temperaturen er mellem 300 ℃ og 400 ℃. Stålstyrken og elastikmodulet faldt betydeligt, og stålstyrken havde en tendens til nul, når temperaturen var ca. 600 ℃. I bygninger med særlige brandsikringskrav, stålkonstruktioner skal beskyttes af ildfaste materialer for at forbedre brandmodstanden.

6. Dårlig korrosionsbestandighed af stålkonstruktion

Især i fugtigt og ætsende medium miljø, let at rustne.Generel stålkonstruktion til rust, galvaniseret eller maling og regelmæssig vedligeholdelse.For offshore platformkonstruktioner i havvand bør der vedtages specielle foranstaltninger såsom "zinkblok anodisk beskyttelse" for at forhindre korrosion.

7. Lavt kulstofindhold, energibesparende, grønt og genanvendeligt

Nedrivning af stålkonstruktioner producerer næsten intet byggeaffald, og stålet kan genbruges.

Ovenstående er introduktionen af ​​stålkonstruktionens egenskaber; Vi er en stålkonstruktionsproducent, produkterne er: stål komponent reoler , stålstøtteramme, strukturelt stål ; Velkommen til konsultation ~


Indlægstid: Okt-09-2020