Prakawis kita - Jingwan Curtain Wall Decoration Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Produksi lan Sales

Kaca engineering wall langsir, pintu kaca lan jendhela engineering, sheet aluminium engineering hiasan lan engineering struktur baja

Jingwan Curtain Wall Decoration (Guangdong) Co., Ltd. dumunung ing Huizhou City, kutha gisik ing Pearl River Delta ing Provinsi Guangdong. Jingwan wis loro tambahan wholly-diduweni, kang Huizhou Youjing Hardware Co., Ltd. diadegaké ing 2011 lan Xinyi Teknologi (Huizhou) Co., Ltd. diadegaké ing 2015. bisnis perusahaan kalebu R & D, produksi lan dodolan wall kaca langsir engineering, pintu kaca lan engineering jendhela, aluminium engineering hiasan sheet lan engineering struktur baja. Jingwan wis dhuwur-tingkat R & tim lan Manajemen technical grup D sing mimpin perusahaan Forge ahead. Sawijining dhuwur-teknologi lan sumber daya stabil manungsa njamin kauntungan kualitas, lan sistem Manajemen lengkap lan sistem operasi ningkataké perusahaan pembangunan.

Kantor sudhut

Kantor sudhut

Perusahaan punika saged ngasilaken lan Processing

60,000 meter ㎡square tembok langsir kaca, 80,000 kothak meter saka lawang aluminium lan windows, 150.000 meter saka sheets aluminium, 3,600 ton baja bagean struktural 500 ton produk stainless-steel kanggo long term.

pabrik panorama

pabrik panorama

Bakal kanggo kawicaksanan "customer pisanan, prasetya kualitas" wiwit panyiapan saka Jingwan Curtain Wall Decoration (Guangdong) Co., Ltd., perusahaan wis nempa ahead kanggo layanan customer luwih apik lan prompter. Pabrik perusahaan wis area total watara 60,000 meter, ing engineering construction wis dipérang dadi telung tahap. Phase-I: bengkel komponèn baja lan workshop aluminium veneer padha rampung ing September 2011, lan miwiti produksi; Phase II: Ing November 2013, ing bengkel kanggo Manufaktur aluminium langsir tembok, lawang lan jendhela iki diadegaké, lan miwiti produksi. Phase-III: baris fluorocarbon nutupi otomatis iki diadegaké ing Desember 2015, lan miwiti produksi.

produksi perusahaan iku kaya déné sing dingendikakaké ISO9001 kualitas standar internasional, lan wis dijupuk ing sertifikat kualifikasi kualitas. Perusahaan punika perusahaan qualified nyedhiyakake layanan siji-mandeg, lan bisnis utama klebu Processing macem lan produksi aluminium profil, sheets aluminium, nutupi fluorocarbon, produk wesi lan produk stainless-steel. Perusahaan punika saged ngasilaken lan Processing 60,000 kothak meter saka tembok kaca langsir, 80,000 kothak meter saka lawang aluminium lan windows, 150.000 meter saka sheets aluminium, 3,600 ton saka bagean struktural baja lan 500 ton produk stainless-steel kanggo dawa term. The kataman perusahaan kanggo strategi dhisikan, tansah setya marang roh profesional saka kualitas pisanan, layanan pisanan lan ajining diri Sepisan. Kita janji kanggo éling cithak biru pelanggan ', ngirim produk sampurna, lan nggawe proyèk banget.

Komponèn baja workshop lan workshop aluminium veneer
Bengkel kanggo Manufaktur aluminium alloy langsir tembok, lawang lan jendhela iki diadegaké
line nutupi otomatis fluorocarbon