Ingингван

Декорација на Wallид за завеси

КОИ СМЕ НИЕ

 • Ingингван Cид за завеси за завеси (Гуангдонг) копродукции се наоѓа во градот Хуижоу, крајбрежен град во делтата на реката Перл во провинцијата Гуангдонг. Ingингван има две подружници во целосна сопственост, кои се Huizhou Youjing Hardware Co., Ltd. основана во 2011 година и Xinyi Technology (Huizhou) копродукции, Ltd основана во 2015 година.
 • Бизнисот на компанијата вклучува истражување и развој, производство и продажба на инженеринг на glassидови за завеси од стакло, инженеринг на стаклени врати и прозорци, инженеринг за декорација на алуминиумски лимови и инженеринг на челични конструкции. Ingингван има високо-технички тим за истражување и развој и менаџерска група кои ја водат компанијата за да напредува.
 • Неговата висока технологија и стабилни човечки ресурси ја гарантираат предноста на квалитетот, а неговиот сеопфатен систем за управување и оперативен систем го промовираат развојот на претпријатието.

делокруг

Бизнисот на компанијата вклучува истражување и развој, производство и продажба на инженеринг на glassидови за завеси од стакло, стакло

инженеринг на врати и прозорци

Нашата сила

 • 60000 м2

  Стакло завеса ѕидови

 • 80000 м2

  Врати и прозорци од алуминиумска легура

 • 150000 м2

  Алуминиумски лимови

 • 3600 т

  Челични конструктивни делови

 • 500 т

  производи од не'рѓосувачки челик

инженерски перформанси

Бизнисот на компанијата вклучува истражување и развој, производство и продажба на инженеринг на glassидови за завеси од стакло, стакло

инженеринг на врати и прозорци

ВЕСТИ ЗА КОМПАНИЈАТА

Бизнисот на компанијата вклучува истражување и развој, производство и продажба на инженеринг на glassидови за завеси од стакло, стакло

инженеринг на врати и прозорци