Метал Плоча Работилница - Jingwan завеса ѕид Декорација копродукции, Ltd

Метал Плоча Работилница

Метал Плоча Работилница

работилница на метални плочки беа завршени во септември 2011 година и започна со производство

ЦПУ бедем мулти-глава удар

ЦПУ бедем Мулти-глава Панч

виткање кревет

виткање кревет

машини

Стругалка

Хидраулична машина за сечење

Хидраулична машина за сечење

Подготвени да дознаете повеќе? Контакт со нас денес за бесплатна проценка!