Завеса ѕид Работилница - Jingwan завеса ѕид Декорација копродукции, Ltd

Завеса ѕид Работилница

Завеса ѕид Работилница

Производство и преработка на 60.000 квадратни метри стакло завеса ѕидови

Алуминиумски материјал обработка центар

Алуминиумски материјал Обработувам центар

 

сечење област

сечење Површина

 

Стакло лепак запечатување соба

Стакло лепак запечатување соба

 

Модуларен ѕид завеса

Модуларен завеса ѕид

 

област Собранието

Собранието Површина

 

приказ област готовиот производ

Готовиот производ за дисплеј

 

област на производот модел

Производот Модел Површина

сертификат за квалитет

производство на компанијата е во строга согласност со ISO9001 меѓународни стандарди за квалитет, и има добиено сертификат за квалификација на квалитетот.

Распоред на консултации сега!