Еден-стоп сервис - Jingwan завеса ѕид Декорација копродукции, Ltd

Еден-стоп сервис

Еден-стоп сервис

Дијаграм едношалтерски Процес 

Дијаграм едношалтерски Процес

нашите услуги

Нашата компанија е квалификуван корпорација нуди еден-стоп услуги, како и нејзините главни бизнис вклучува насочуваат обработка и производство на алуминиумски профили, алуминиумски плочи, флуоројаглеродна обложување, производи од железо и нерѓосувачки челик.

канцеларија на животната средина