Производство способност - Jingwan завеса ѕид Декорација копродукции, Ltd

производство способност

производство способност

НАШИТЕ

производство работилница

Нашата фабрика има вкупна површина од околу 60.000 ㎡

инженеринг изградба е поделена во три фази.

Фаза I: работилница за челик компонента и работилница на алуминиум фурнир беа завршени во септември 2011 година и започна со производство;

Фаза II: Во ноември 2013 година, на работилницата за производство на алуминиум завеса ѕидови, врати и прозорци е основана, и започна со производство.

Фаза III: автоматска линија флуоројаглеродна слој е формирана во декември 2015 година, а започна со производство.

Завеса ѕид работилница

Завеса ѕид Работилница

Нашата компанија е способен за производство и преработка на 60.000 квадратни метри стакло завеса ѕидови ......

alumium лист работилница

Alumium лист Работилница

Нашата компанија е способен за производство и преработка на 150.000 квадратни метри на алуминиумски плочи ......

работилница метална плоча

Метал Плоча Работилница

 

Нерѓосувачки челик работилница

Нерѓосувачки челик Работилница

Нашата компанија е способен за производство и преработка на 500 тони нерѓосувачки челични производи за долгорочна ......

Челична конструкција работилница

Челична конструкција Работилница

Нашата компанија е способен за производство и преработка на 3.600 тони челик структурни делови ......

Ние и ветуваме да се реализира планот на клиенти, испорача совршен производи, и да се создаде одлични проекти.