Jingwan

Perde Wall Dekorimi

KUSH JEMI NE

 • Jingwan Perde Wall Dekorimi (Guangdong) Co, Ltd, është e vendosur në Huizhou City, një qytet bregdetar në deltën e lumit Pearl e Provinca Guangdong. Jingwan ka dy filiale tërësisht në pronësi, të cilat janë Huizhou Youjing Hardware Co, Ltd themeluar në vitin 2011 dhe Xinyi Teknologjisë (Huizhou) Co, Ltd themeluar në vitin 2015.
 • biznesit të kompanisë përfshin R & D, prodhimin dhe shitjet e perde xhami inxhinieri mur, derë qelqi dhe inxhinieri dritare, stolisje fletë alumini inxhinieri dhe strukturë çeliku inxhinieri. Jingwan ka të nivelit të lartë R & ekip dhe menaxhimin teknik D grup që të çojë të kompanisë për të ecur përpara.
 • teknologji të lartë e saj dhe burimet e qëndrueshme njerëzore garantuar avantazh të cilësisë, dhe sistemi i tij gjithëpërfshirës të menaxhimit dhe sistemit operativ të promovuar zhvillimin e ndërmarrjeve.

fushën e biznesit

biznesit të kompanisë përfshin R & D, prodhimin dhe shitjet e perde xhami inxhinieri mur, qelqi

dyer dhe dritare inxhinieri

forca jonë

 • 60000 m2

  mure perde xhami

 • 80000 m2

  Alumini dyert dhe dritaret aliazh

 • 150000 m2

  fletë alumini

 • 3600 t

  Çeliku pjesë strukturore

 • 500 t

  Produktet inox-çeliku

performanca inxhinieri

biznesit të kompanisë përfshin R & D, prodhimin dhe shitjet e perde xhami inxhinieri mur, qelqi

dyer dhe dritare inxhinieri

KOMPANISË LAJME

biznesit të kompanisë përfshin R & D, prodhimin dhe shitjet e perde xhami inxhinieri mur, qelqi

dyer dhe dritare inxhinieri

 • Si të mirëmbahen kangjella prej çeliku inox | JINGWAN

  How to maintain stainless steel railing, Jingwan is a stainless steel railing manufacturer with decades of production experience, and analyzes how to maintain stainless steel railing from a professional perspective.                              In daily production, ...
  Qershor-08-2021 Lexo më shumë
 • Disa metoda instalimi të parmakut komunal | JINGWAN

  I believe everyone knows about municipal barriers, and it is more common for outdoor safety barriers. Its use can be said to be very extensive, and they play an important role in road safety and environmental beautification. Since protective measures are an important par...
  Qershor-08-2021 Lexo më shumë
 • Si të zëvendësoni xhamin e murit me perde qelqi | JINGWAN

  In daily life, when we enjoy the pleasure brought by glass curtain wall, we will inevitably face the need to replace the glass on the glass curtain wall. So how to replace the glass of the glass curtain wall?Today as a professional glass curtain wall manufacturers will t...
  Maj-14-2021 Lexo më shumë