Metal Plate Workshop - Jingwan Perde Wall Dekorimi Co, Ltd

Punëtori për pllaka metalike

Metal Plate Workshop

Punëtoria Pjatë metalike janë përfunduar në shtator 2011, dhe filloi prodhimi

CNC frëngji multi-kokë grusht

CNC frëngji Multi-kreu Punch

shtrat i palosshëm

Folding Bed

zdrugues

zdrugues

prerja makinë hidraulike

Hidraulike Prerje Machine

Të gatshëm për të mësuar më shumë? Kontaktoni me ne sot për një kuotë të lirë!