Perde Wall Workshop - Jingwan Perde Wall Dekorimi Co, Ltd

Perde Wall Workshop

Perde Wall Workshop

Prodhimin dhe përpunimin e 60.000 metra katror të mure perde xhami

Aluminum Qendra material machining

Aluminum Material Machining Center

 

Zona e prerjes

prerje Area

 

Qelqi ngjitës dhomë vulosës

Glass Glue nënshkrimin Room

 

mur Modular perde

Modular Perde Wall

 

Zona e Kuvendit

Zona Kuvendi

 

Përfundoi produkt Zona e ekranit

Finished Product Display Area

 

Produkt zonë modeli

Produkt Model Area

Certifikimi Quality

Prodhimi i kompanisë është në pajtim të plotë me standardet ndërkombëtare të cilësisë ISO9001, dhe ka marrë certifikatat e cilësisë kualifikimit.

Planifikojë një konsultim tani!