Cilat janë ndryshimet midis murit me perde xhami njësi dhe murit me perde xhami me pikë | JINGWAN

Cilat janë ndryshimet midis murit me perde xhami njësi dhe murit me perde xhami me pikë | JINGWAN

Muri i perdes së qelqit  është një stil dekorimi që shumë ndërmarrje dhe ndërtesa zyrash pëlqejnë ta përdorin, por ka shumë njohuri për të ditur në projektimin dhe dekorimin e murit me perde xhami. Midis tyre, metodat e zakonshme të dekorimit të murit të perdes së xhamit ndahen në dy lloje, mur perde xhami njësi dhe mur perde xhami me pikë. Më poshtë është një përshkrim i detajuar i ndryshimeve midis dy metodave të instalimit.

https://www.curtainwallchina.com/glass-curtain-wall-jingwan-curtain-wall.html

Dallimi midis murit të perdes së qelqit njësi dhe murit të perdes së qelqit me pikë reflektohet në katër aspekte:

1. Forma strukturore,

2. Forma fikse e qelqit,

3. Ndërtimi dhe përpunimi,

4. Varietetet dhe specifikimet e qelqit.
1. Forma strukturore, forma strukturore e llojit të njësisë dhe llojit të pikës është shumë e ndryshme. Lloji i pikës është projektuar nga sistemi i strukturës arkitektonike të hapësirës duke kombinuar strukturën moderne dhe teknologjinë e xhamit, ndërsa lloji i njësisë është kryesisht një kornizë e rrafshët dhe një sistem vertikal i tensionit të shufrës. strukturën.

2. Forma e fiksimit të xhamit, mënyra e fiksimit të murit të perdes xhami me pikë janë kthetra inox, të cilat fiksohen duke kaluar kthetrat e inoksit përmes vrimave në xhami, ndërsa muri i perdes xhami të tipit njësi është i ndryshëm, i cili fiksohet nga pasta e ngjitësit.
3. Përpunimi i komponentëve, përbërësit metalikë të murit të perdes së qelqit të tipit me pikë duhet të ndërtohen me kujdes nga torno, dhe madhësia dhe punimi i imët i secilit komponent janë shumë kërkuese. Muri i perdes së xhamit të njësisë nuk kërkon saktësi të lartë për komponentët dhe në përgjithësi është bërë nga vegla elektrike në kantierin e ndërtimit dhe punimi është relativisht i përafërt.
4. Varietetet dhe specifikimet e qelqit, xhami i përdorur në murin e perdes së qelqit me pikë është i cilësisë së lartë, kryesisht xham izolues me rrezatim të ulët ose të temperuar, i cili duket bukur dhe me cilësi të lartë. Muri i perdes së xhamit të njësisë në përgjithësi përdor xhami reflektues të veshur.


Koha e postimit: Gusht-27-2022