One-stop Service - Jingwan Perde Wall Dekorimi Co, Ltd

One-stop Shërbimi

One-stop Shërbimi

Procesi One-stop Flow Diagram 

Procesi One-stop Flow Diagram

SHËRBIMET tONA

Kompania jonë është një shoqëri kualifikuar ofron shërbime one-stop, dhe biznesi i saj kryesor përfshin përpunimin e të larmishëm dhe prodhimin e profileve të aluminit, fletë alumini, Veshje fluorocarbon, prodhimet e hekurit dhe produkteve inox-çeliku.

mjedis zyre