Aftësia e prodhimit - Jingwan Perde Wall Dekorimi Co, Ltd

Aftësia e prodhimit

Aftësia e prodhimit

OUR

PRODHIMI WORKSHOP

Fabrika jonë ka një sipërfaqe totale prej rreth 60,000 ㎡

Inxhinieria e ndërtimit ka qenë i ndarë në tri faza.

Faza-I: punëtoria komponenti çeliku dhe punëtoria rimeso alumini janë përfunduar në shtator 2011, dhe filloi me prodhimin;

Faza II: Në nëntor 2013, u krijua punëtori për prodhimin e aliazh alumini perde mureve, dyerve dhe dritareve, dhe ka filluar prodhimin.

Faza-III: një linjë automatike shtresë fluorocarbon është themeluar në dhjetor të vitit 2015, dhe ka filluar prodhimin.

workshop perde mur

Perde Wall Workshop

Kompania jonë është e aftë për të prodhuar dhe përpunimin e 60.000 metra katror të mure perde xhami ......

workshop alumium fletë

Alumium Sheet Workshop

Kompania jonë është e aftë për të prodhuar dhe përpunimin e 150.000 metra katror të fletë alumini ......

punëtori metali pjatë

Punëtori për pllaka metalike

 

workshop Stainless steel-

Stainless-Steel Workshop

Kompania jonë është e aftë për të prodhuar dhe përpunimin e 500 ton të produkteve inox-çeliku për një afat të gjatë ......

seminar strukturë çeliku

Workshop strukturë çeliku

Kompania jonë është e aftë për të prodhuar dhe përpunimin e 3600 ton e pjesëve të çelikut strukturore ......

Ne premtojmë për të realizuar projektin e konsumatorëve, të ofruar produkte të përsosur, dhe për të krijuar projekte të shkëlqyera.