Projektet - Jingwan Perde Wall Dekorimi Co, Ltd

projektet

projektet

Inxhinieri Performance

Performanca ynë inxhinieri mund të gjenden në të lartë ndërtesa banimi, banka, spitale, hotele, dyqane me pakicë, ndërtesat zyra dhe qendra tregtare në të gjithë.

Inxhinieri Performance

Performanca ynë inxhinieri mund të gjenden në të lartë ndërtesa banimi, banka, spitale, hotele, dyqane me pakicë, ndërtesat zyra dhe qendra tregtare në të gjithë.

strukturë çeliku inxhinieri

Struktura çeliku Engineering | Hong Kong Disneyland

strukturë çeliku inxhinieri

Struktura çeliku Engineering | Hong Kong Tseung Kwan O Bicycle Park

strukturë çeliku inxhinieri

Struktura çeliku Engineering | Kai Tak Cruise Terminal

strukturë çeliku inxhinieri

Struktura çeliku Engineering | Sha Tin Racecourse

strukturë çeliku inxhinieri

Struktura çeliku Engineering | Stanley Plaza

strukturë çeliku inxhinieri

Aluminum Sheet Decoration Engineering | Pooi Për Middle School

qelqi inxhinieri mur perde

MABELLE Glass Perde Wall

qelqi inxhinieri mur perde

Glass Perde Wall Engineering | Park TowerCentral Park Towers, Tin Shui Wai, Hong Kong

qelqi inxhinieri mur perde

Glass Perde Wall Engineering | Princeton Tower 28 Sheung Wan, Hong Kong

derë qelqi dhe inxhinieri dritare

Glass Door and Window Engineering | Fung School Kai mesme, Sheung Shui

derë qelqi dhe inxhinieri dritare

Glass Door and Window Engineering | Java Road Apartment

qelqi inxhinieri mur perde

Glass Perde Wall Engineering | Sheung Tung Rruga

derë qelqi dhe inxhinieri dritare

Glass Door and Window Engineering | Oceanaire, Ma On Shan, Hong Kong

strukturë çeliku inxhinieri

Struktura çeliku Engineering | Wah Fu Park

derë qelqi dhe inxhinieri dritare

Glass Door and Window Engineering | Johnston Road Superior Residence

Le dhoma kanë dritë natyrore

Ne mund të përmbushin nevojat individuale të projektit tuaj ...