aluminium lambar Galvanized | Jingwan curtain Besar

aluminium lambar Galvanized | Jingwan curtain Besar

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan

jéntré produk

Tags produk

Kalawan hiji babandingan kakuatan-to-beurat beredar sarta lalawanan korosi alam, lambar aluminium anu populér pikeun rentang lega aplikasi.

Aluminium Lambaran & aluminium Veneer Styles

lambar aluminium & piring asalna baku dina rupa-rupa gaya jeung wangun. Industrial Metal Supply Co. mawa kuantitas badag tina bar aluminium, sababaraha nu kaasup:

lambar aluminium Galvanized

Lambaran aluminium & Lempeng (6061, 5052, 3003)

Perforated Aluminium Lambaran

Dimekarkeun Lambaran Aluminium

Dicét Lambaran Aluminium

Aluminium Inten Lempeng

lambar aluminium galvanized

lambar aluminium Galvanized


  • Saméméhna:
  • Hareup: