Hiji-eureun Service - Jingwan curtain Besar hiasan Co., Ltd.

Hiji-eureun Service

Hiji-eureun Service

Hiji-eureun Prosés Aliran Diagram 

Hiji-eureun Prosés Aliran Diagram

Layanan kami

parusahaan urang téh Corporation mumpuni nyadiakeun ladenan hiji-eureun, sarta bisnis utamina ngawengku ngolah diversified jeung produksi propil aluminium, cadar aluminium, palapis fluorocarbon, produk beusi jeung produk steel-baja.

lingkungan kantor