Produksi kamampuhan - Jingwan curtain Besar hiasan Co., Ltd.

kamampuan produksi

kamampuan produksi

urang

produksi workshop

pabrik urang boga wewengkon total ngeunaan 60.000 ㎡

The rékayasa konstruksi geus dibagi jadi tilu fase.

Fase-I: workshop komponén baja jeung workshop aluminium veneer anu réngsé dina bulan Séptember 2011, sarta dimimitian produksi;

Fase II: Dina Nopémber 2013, di bengkel pikeun manufaktur alloy aluminium curtain tembok, panto jeung jandéla didirikan, jeung dimimitian produksi.

Fase-III: hiji garis fluorocarbon palapis otomatis didirikan dina bulan Désémber 2015, tur dimimitian produksi.

workshop témbok curtain

Wall Wagub curtain

parusahaan urang téh boga kabisa pikeun ngahasilkeun sarta ngolah 60.000 méter pasagi tembok kaca curtain ......

workshop lambar alumium

Alumium Lambaran Wagub

parusahaan urang téh boga kabisa pikeun ngahasilkeun sarta ngolah 150.000 méter pasagi cadar aluminium ......

workshop pelat métal

Metal Lempeng Wagub

 

workshop steel-baja

Wagub steel-Steel

parusahaan urang téh boga kabisa pikeun ngahasilkeun sarta ngolah 500 ton produk steel-baja pikeun jangka panjang ......

workshop struktur baja

Wagub Struktur baja

parusahaan urang téh boga kabisa pikeun ngahasilkeun sarta ngolah 3.600 ton bagian struktural baja ......

Urang janji sadar blueprint konsumén ', nganterkeun produk sampurna, sarta nyieun proyék alus teuing.